metsäJoogaopettajakoulutus

Metsäjoogan ohjaajakoulutus

Seuraava koulutus:
pe-su 4.8.-6.8.2023

Varaa paikkasi täällä!

Koulutus antaa valmiudet toimia metsäjoogaohjaajana. Kurssilla käydään läpi metsäjoogan perusperiaatteita. Löydät oman vahvan luontoyhteyden ja opit erilaisia rentoutus- ja hengitysharjoituksia. Metsäjoogaa sopii kaikille ja kaikentasoisille liikkujille. Sitä voi harjoittaa puistossa, metsäretkellä tai halutessasi voit järjestää viikkotunteja lähimetsässä. Kurssi toteutetaan Lahden alueen monimuotoisissa metsissä.


Koulutus sopii hyvin kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita luonnossa liikkumisesta ja läsnäolon kokemuksen vahvistamisesta. Liikunta- ja hyvinvointialan osaajille kurssi tarjoaa helposti käyttöönotettavia työkaluja. Voit myös osallistua syventääksesi omaa luontoyhteyttä ja oppiaksesi metsäjoogaa omaksi iloksesi.

Koulutuksessa opit
Useita eri metsäjoogasarjoja
Meditaatioharjoituksia
Viiden aistin käyttämistä metsäjoogan yhteydessä
Erilaisia rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia
Vahvistamaan luontoyhteyttäsi
Taidetehtäviä luonnossa
Mitä on Shinrin Yoku
Metsäjoogan ohjaamista muille sekä tunnin suunnittelua

Hinta 350€ (sis. alv 24%)
Varaa paikkasi nyt asiakaspalvelu@yogarocks.fi tai tästä klikkaamalla!
EARLY BIRD -hinta 300€ maksettuna 1.6.2023 mennessä.
Käytä alekoodia METSÄ ilmoittautuessasi verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalvelu@yogarocks saadaksesi laskun.
EARLY BIRD -hinnan 1.6.2023 takaraja pätee myös laskulla maksettaessa.

Lisätietoja Eeva Ratalahti

Liike ja kehollisuus ovat olleet tärkeä osa elämääni jo ihan pienestä tytöstä lähtien. Joogaopettajan tietä lähdin kulkemaan yli 10 vuotta sitten ja voin sanoa, että rakastan työtäni päivä päivältä enemmän. Omaan päivittäiseen harjoitukseeni kuuluu myös meditointi sekä erilaiset muut läsnäoloharjoitukset.

Koen luonnon ja metsän kokonaisvaltaisesti rauhoittavana, hoivaavana ja pyhänä paikkana. Halusin yhdistää itselleni tärkeät elementit, meditatiivisen olemisen ja liikkumisen, omiin metsäretkiini. Aloin harjoittaa joogaliikkeitä puiden kanssa ja näin lähti syntymään metsäjooga. Metsäjoogan metodi syveni, kun sain toteuttaa viime vuonna oman Metsäkylpy -projektin osana Euroopan ympäristöpääkaupungin ohjelmaa. Sain projektista paljon myönteistä palautetta ja se huomioitiin laajalti.

Yhdistän työssäni luovasti ja luontevasti erilaisia menetelmiä, jotka auttavat kehoa ja mieltä voimaan hyvin. Olen opiskellut myös ekspressiivistä taideterapiaa ja kouluttautunut NLP-traineriksi sekä coachiksi.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot
asiakaspalvelu@yogarocks.fi
0400 308 307

Tutustu myös muihin opettajakoulutuksiin
Image