Joogaopettaja-
koulutukset

Vie harjoituksesi uudelle tasolle
Image

RYT 200

Sertifioidu opettamaan! Tämä Yoga Alliance-sertifioitu koulutus on sukellus joogan moniin tasoihin ja myös itseesi. Modulit antavat kattavan kuvan eri joogatyyleistä vieden sinut voimaannuuttavalle henkilökohtaisen kasvun matkalle.

Lue lisää
Image

Yin

Tarjoamme Yin-joogan opettajakoulutuksen lisäksi mahdollisuuksia syventää ammatillista osaamistasi seuraavissa aiheissa: Myoyin (Yin-jooga ja myofaskiaalinen rentoutus), meditaatio, joogan filosofia.

Lue lisää
Image

Barre

Barre-harjoittelun ja ohjaamisen perusteet. Koulutuksen avulla löydät uusia inspiroivia tapoja käyttää kehoasi. Kurssi sopii sinulle jos haluat laajentaa joogaopettajan tai liikunnanohjaajan osaamistasi.

Lue lisää
Image

Aerial

20 tunnin koulutus aerial-joogan ohjaukseen. Saat monipuolinen kattauksen joogaliinan hyödyntämisestä ja turvallisten tuntien suunnittelusta. Sisältää myös yin-tylisiä harjoitteita.

Lue lisää
Image

Metsäjooga

Luontoyhteyttä kasvattava koulutus, josta saat työkaluja järjestää joogaa salin ulkopuolella. Lahden alueen metsissä järjestettävä inspiroiva paketti kaikille liikunta- ja hyvinvointialan osaajille.

Lue lisää
Image