Mitä kehosi kaipaa tänään?

Lepoa ja palautumista? Maadoittumista? Polttavaa koko kehon liikettä?
Löydä täydellinen tunti juuri sinulle!
fas fa-chevron-down

HOT JOOGA - TUNNIT

HOT JOOGA
Hot Jooga on Yogarocksin asiakkaiden kestosuosikki! Se on tarkkaan valikoitu sarja jooga-asanoita lämmitetyssä studiossa. Kokonaisuus on mieltä rauhoittava ja kehoa vahvistava harjoitus. Tunti sopii kaikentasoisille, aloittelijoista alkaen, mutta antaa sopivasti haastetta myös kokeneemmille joogan harrastajille. Salin lämpö auttaa sinut löytämään turvallisesti syvempiä venytyksiä ja löytämään ihanan, puhdistuneen hyvänolontunteen.

HOT JOOGA 26 + 2
Tämä tunti pohjautuu alkuperäiseen hot jooga-sarjaan (Bikram Yoga), joka on yksi tunnetuimmista joogatyyleistä maailmalla. Sinut opastetaan kaksi kertaa 26 asanan sekä kahden hengitysharjoituksen läpi. Voit aina mukauttaa nämä asennot itsellesi sopivan intensiiviseksi.

Vaikka jotkin tunnin asanoista ovat samoja kuin yogaROCKSin tutussa Hot Jooga-sarjassa, 26+2 eroaa siinä, ettei asanoita varsinaisesti linkitetä toisiinsa. Sarjalla on voimakas maadoittava vaikutus sekä kehoon, että mieleen. Sen muita suomia etuja ovat voima, notkeus, kehon happitasojen kohoaminen, parempi ryhti, korkeammat energiatasot, vahvempi keskittymiskyky sekä yleinen hyvinvoinnin ja onnellisuuden tunne. Kaiken tasoiset joogit ovat tervetulleita, mutta huomioithan: studio tulee olemaan kuuma. 

HOT JOOGA CANDLELIGHT 
Tällä Hot Jooga-tunnilla sammutetaan valot, laitetaan musiikkia kovemmalle ja sytytetään kynttilät. Tavoitteena on luoda tunnelma, jossa voit paremmin tuntea harjoituksen kehossasi, miettimättä miltä suoritus näyttää ulospäin. Ohjaus tunnilla on mahdollisimman vähäistä. Tunnilla tehdään samaa sarjaa kuin yogaROCKSin normaaleilla Hot Jooga-tunneilla. Suosittelemme osallistumaan ensin tavalliselle Hot Jooga-tunnille, jotta asennot olisivat ennestään tuttuja.

BARRE - TUNNIT

BARRE HOT 
Barre-tunneilla yhdistetään elementtejä joogasta, pilateksesta ja baletista. Tuloksena on kokonaisvaltainen, tehokas ja nopeasti tuloksia tuova tunti. Barre on intensiivinen mutta helposti seurattava harjoitus, joka saa pakaroihin ja reisiin mielettömän poltteen ja laittaa endorfiinin jylläämään! Harjoitus pidetään lämmitetyssä studiossa.

FLOOR BARRE HOT

Suosittujen barre-tuntiemme polte matolla! Tämä tunti saa inspiraatiota pilateksesta, keskipisteinään voima, vakaus, ryhti ja hengityksen hallinta. Core-lihakset haastetaan jokaisessa liikkeessä!

DYNAAMISET FLOW - TUNNIT

WARM FLOW 

Tällä tunnilla hengitys ja asanat yhdistyvät maukkaaksi ja virtaavaksi harjoitukseksi. Tunti kehittää voimaa, liikkuvuutta, keskittymiskykyä sekä tietenkin kehon ja mielen yhteyttä. Eri opettajien warm flow -tunneilla pääset kokeilemaan erilaisia, luovia tapoja liikkua joogamatolla. Välillä mukana voi olla haastavampaakin liikettä, mutta myös kevyempää vaihtoehtoa - warm flowssa voit tehdä kaiken aina oman tasosi mukaisesti! Tunti pidetään kevyesti lämmitetyssä salissa.


VAPAA JOOGA

Päästä itsesi valloilleen tällä tunnilla, jossa kohtaavat jooga ja somaattinen liikkuva meditaatio. Tunnin aloittaa ohjattu lämmittävä jooga, joka vähitellen muuttuu vapaan liikkeen tutkimusmatkaksi. Tunnilla tutkitaan ohjatusti somaattisia menetelmiä kuten heiluminen, tärinä, tömistely, intuitivinen tanssi jne. - isoin valtavin liikkein tai niin herkästi ja vähin elein kuin sinä yksilönä tahdot. Tällä tunnilla ei ole mitään oikeaa tai väärää tapaa liikkua, kukaan ei tuomitse tai tutki sinua. Saat uppoutua liikkeeseen omassa kuplassasi, sinua ohjaa vain musiikki ja oma intuitiosi. Intuitiivinen liike rauhoittaa hermostoasi ja lisää keho-mieli-yhteyttä. Joskus on ihana vain päästää irti!

ILMAJOOGATUNNIT

AERIAL JOOGA 
Nouse lentoon hauskan ilmajoogan avulla. Aerialjooga on harjoitus, jossa hyödynnetään kattoon kiinnitettyä pitkää silkkiliinaa. Joogaliinan avulla on mahdollista lisätä kehon liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa turvallisesti ja tuetusti. Erityisen hyvin liinan avulla voidaan toteuttaa inversioita (ylösalaisia asentoja) niskaa kuormittamatta. Tuntien sisältöä mukautetaan aina osallistujien tason mukaisesti, joten voit tulla mukaan myös ensikertalaisena! Tunti ei sovi raskaana oleville. Vaatteiksi sopivat pitkähihainen paita sekä leggingsit tai trikoot, jotka ylittävät polvitaipeen. Otathan pois kaikki korut ym. jotka voivat jäädä kiinni joogaliinaan.

AERIAL YIN JOOGA 
Tunnilla tehdään palauttavia yin-tyyppisiä joogaliikkeitä lattian rajaan alennetussa joogaliinassa. Liinaa käytetään erinomaisena apuvälineenä löytämään syvempiä ja rentouttavampia asentoja. Tällä tunnilla asennoissa viivytään pidempiä aikoja, jopa 10 minuuttia, rauhoittavan vaikutuksen saavuttamiseksi sekä kehoon että mieleen. Vaatteiksi sopivat pitkähihainen paita sekä leggingsit tai trikoot, jotka ylittävät polvitaipeen. Otathan pois kaikki korut ym. jotka voivat jäädä kiinni joogaliinaan.

YIN JA MUUT RESTORATIIVISET TUNNIT

YIN JOOGA

Tervetuloa pysähtymään arjen kiireestä. Yin Jooga on todella rauhallista ja meditatiivista. Liikkeet tehdään enimmäkseen lattialla. Asennoissa pysytään pitkiä aikoja, 2-10 minuuttia lihakset täysin rentoutuneena, joka tuottaa syvälle kudoksiin vaikuttavia venytyksiä. Tällä tunnilla pääset vapauttamaan jännityksiä kehostasi, rauhoittamaan hermostosi toimintaa ja hiljentämään mielesi.

MYOYIN (Yin Jooga + Myofascial Release)

Tämä tunti on kokonaisvaltainen kehonhuolto-harjoitus. Todella palauttava yhdistelmä Yin Joogan rauhoittavia venytyksiä ja itselle toteutettavaa faskiakäsittelyä. Pitkien venytysten lisäksi tunnilla käytetään työkaluina palloja, joogablokeja ja muita vastaavia triggerpisteisiin soveltuvia välineitä. Tavoitteena on helpottaa mahdollisia kipupisteitä ja kehoon kertyneitä jännityksiä, samalla lisäten verenkiertoa ja liikkuvuutta koko kehossa. Itsehierontaharjoitteilla on koko hermostoa rauhoittava vaikutus. Tunnin jälkeinen helpotus tuntuu todella monella tasolla.

CRYSTAL SOUNDS 

Tunnilla käytetään soivia kulhoja luoden ihania äänikylpyjä, tavoitteena vapauttaa jännitteitä ja palauttaa keho-mieli-yhteyttä. Tämän tasapainon palauttaminen tehostaa immuunijärjestelmän toimintaa ja parantaa yleisesti hyvinvointia. Harjoitukset voivat äänen lisäksi sisältää meditaatiotekniikoita, hellää liikettä ja hengitysharjoituksia. Tunnit päätetään aina syvärentoutukseen äänikylvyn saattamana. Tule kokemaan uudistuminen, joka seuraa ajattomaan ja paikattomaan tilaan astumisesta. Vain tämä hetki on olemassa, kun mielesi lepää.

MEDITAATIO

Tunneilla harjoitetaan mindfulness -pohjaisia somaattisia/mielen harjoitteita, sydänharjoitteita (rakkaus, myötätunto, sympaattinen ilo, mielen tyyneys) sekä keskittymisharjoitteita sen eri muodoissa. Kaikki meditaatiot suoritetaan ohjatusti. Tunnin lopuksi on mahdollisuus esittää kysymyksiä joko läpikäydystä aiheesta tai omasta harjoituksesta. Sydämellisesti tervetuloa!

PERINTEISET JOOGATUNNIT

LEMPEÄ JOOGA

Lempeä jooga tarjoaa rauhallisen tavan virkistää mieltä ja kehoa, kevyesti lämmitetyssä studiossa. Tunnilla keskitytään lempeisiin venytyksiin, kehoa herätteleviin liikkeisiin sekä hengitysharjoituksiin. Harjoitukset auttavat kehon tasapainottamisessa ja jännitteiden lieventämisessä. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden hiljaiselle hetkelle oman itsen kanssa, auttaen keskittymään nykyhetkeen ja luomaan myönteisen mielentilan. Tämä tunti sopii erinomaisesti kaiken tasoisille harjoittelijoille, tarjoten mahdollisuuden sekä aloittelijoille tutustua joogan maailmaan että kokeneemmille syventää harjoitustaan ja keskittymistään.

Image