Tutustu ohjaajiimme

Joogatunneilla mukanasi inspiroimassa ja motivoimassa
Leta LaVigne
Leta LaVigne

Leta LaVigne

ERYT-500/YACEP, is a Seattle native and the founder of yogaROCKS studios along with partner Antti Inkinen. Teaching yoga has been her life's work since 2008 with over 12,000 teaching hours shared.
 
”For me yoga is both an anchor and an instrument of flow. It’s my spiritual practice - not religious, 
but spiritual in the sense that it shapes how I relate to myself and how I connect to the greater cosmos. Yoga has so many facets and offers so many incredible tools.  It will be a life-long exploration for me.” 

Having started her yoga journey with hot yoga and vinyasa flow, Leta went on to study extensively with Paul Grilley (yin yoga founder) and is one of Finland’s senior yin teachers. In recent years she credits Tara Judelle and the school of Embodied Flow for enriching her practice and teaching with a somatic dimension. She guides intuitive classes that range from deep and meditative to firey and hot, and is known for her warmth and humor.  Leta has been educating yoga teachers in Finland and Estonia since 2015.

Eeva Ratalahti

Rakastan ammattiani, pidän ihmisistä ja ihmismielen liikkeet kiinnostavat minua. Olen opettanut joogaa vuodesta 2011. Olen NLP Coach  ja Trainer.  Nuoruudessani opetin tanssia viitisen vuotta. Liike ja liikkuminen ovat olleet minulle aina luontaisia itseilmaisun kanavia. Joogatunneilla pyrin tuomaan sinulle kokemuksen ja tietoisuuden siitä, mitä on saapua omaan kehoon. Kuitenkin rento ja myötätuntoinen tunnelma on tärkeää.

Me kuvittelemme, että muokkaamalla kehon ulkoista olemusta tulemme arvostetuksi tai kauniimmaksi. Jokaisella ohjaamallani tunnilla pyrin selkeyttämään yksilön omaa kokemusta sisäisestä tilasta ja kehon viisaudesta, saapuessasi omaan kehoosi ymmärrät miten upea kokonaisuus olet. Hengitys on tärkeä työkalu joogassa, se auttaa mielen hallinnassa sekä muuttamaan yleistä olotilaa. Loppurentoutus savasana, on yksi tärkeistä elementeistä jooga tunneillani.

Kysymys voisikin olla: miltä sinusta tuntuu joogatunnilla tai joogatunnin jälkeen? Mitä sinä tarvitset voidaksesi hyvin?
Eeva Ratalahti
Eeva RatalahtiRYT 200, NLP Hyvinvointivalmentaja
Anna-Maija Heikkilä
Anna-Maija HeikkiläRYT200, Barrekouluttaja, Fysioterapeutti

Anna-Maija Heikkilä

Aloitin joogan 2013 ja se tuntui minulle heti hyvin luonnolliselta tavalta harjoitella läsnäoloa ja liikettä. Vuonna 2016 aloitin joogan ja barren opettamisen ja tämä on ehdottomasti sydämen työni. Jokainen oppilas ja ohjaus on minulle äärimmäisen tärkeä.

Lähimpänä sydäntäni on hidas ja vahva jooga. Minulle täydellinen harjoitus on yhdistelmä syviä herkullisia hengityksiä sekä uteliasta yhteyttä omaan kehoon ja sen tuntemuksiin, joko liikkeessä tai pysähdyksissä. Sisäisen lapsen herätessä innostun välillä seisomaan käsillä tai tekemään kuperkeikkoja :D

Toinen intohimoni on barreharjoittelu, joka on ehdottomasti hauskin tapa treenata! Tuntini ovat tarkasti rakkaudella suunniteltuja, huomioin funktionaalisen anatomian ja turvallisuuden sekä kaikki harjoittelijat.

Olet lämpimästi tervetullut harjoittelemaan kanssani.

Jolande Auroila De Cabarcas

Polkuni joogan parissa alkoi meditoinnin kautta. Ymmärsin että kaipaan elämääni enemmän tässä hetkessä olemista ja huomasin kaipaavani istuen meditoinnin seuraksi myös jotain liikettä. Aloitin jooga-harjoituksen itsekseni ja se vei minut mennessään, etsin omaan mieleeni sopivaa liikettä ja kehitellessäni omaa harjoitusta huomasin pääseväni joogan asanoiden kautta pysähtymään hetkeen ja ymmärtämään omaa kehoa.

Lähdin kokeilemaan eri joogaharjoituksia ja rakastuin hot yogaan. Salin lämpö ja liikkeiden toistuva sarja vei minut syvään meditatiiviseen tilaan, pystyin myös haastamaan itseäni, kehoa ja mieltä, mitä pidempään sitä harjoitin. Myös matkan varrella asana-harjoitus usein muuttaa muotoaan vuodenaikojen ja elämäntilanteiden mukana, sitä myötä myös itselle on tullut rakkaaksi Vinyasa Flow modernilla vapaammalla aaltomaisella liikkeellä. Nautin nähdessäni, kuinka joogit luovat oman näköisen liikeradan ja oman soul flown.

Suoritin joogaopettajakoulutuksen syventääkseni omaa harjoitustani ja ymmärtääkseni enemmän kehon ja joogan yhteydestä.

Toivon, että muut saisivat harjoitusteni kautta sen saman tässä hetkessä olemisen tunteen, kun yhdistämme hengityksen, liikkeen ja mielen läsnäolon. Tunneillani voi haastaa itseään myös usein käsitasapainoiluilla kun ovat myös oma lempparini.

Nähdään matolla :)
Jolande Auroila De Cabarcas
Jolande Auroila De CabarcasRYT 200
Outi Hätönen
Outi HätönenRYT 200

Outi Hätönen

Hot jooga oli mun ensimmäinen joogakokemus. Siitä syttyi kipinä joogamatkalle, johon on mahtunut monenlaisia joogatyylejä. Näistä ilmajooga, yin ja barre on jäänyt mun harjoitukseen mukaan tähän päivään asti. Ilmajooga on mun ehdottomasti rakkain ja vahvin osaamisalue.

Tuon ilmajoogatunneille mukaan mun sisäisen lapsen ja leikkimielisesti haasteita kaikentasoisille joogeille. Aerial Yin tunneilla näät musta herkemmän puolen, kun ohjaan sut joogaliinan avulla syviin, rentoihin venytyksiin. Barretunnit pidän intensiivisinä ja hikisinä. Tämä on mun tunneista fyysisin ja harjoitus tuntuu varmasti koko kehossa.

Ohjaajana olen aika fyysinen, mutta musta löytyy myös pehmeämpi puoli, mikä tulee esille rauhallisemmilla tunneilla.

Joogassa parasta on oppiminen. Aina tulee uusia puolia esiin sekä harjoituksesta että kehosta. Toivon jokaisen löytävän joogan kautta palasen uutta itsestään, ja hyväksyvän itsensä juuri sellaisena kun on.

Tarja Räisänen

Hot jooga astui elämääni vuonna 2015, vei mennessään ja palautti ilon liikuttaa kehoa, sillä aluksi nautin lähinnä joogan tuomasta fyysisestä hyvinvoinnista, myöhemmin mielen ja elämän tasapainon löytämisestä tuli tärkeämpää. Hot jooga vei minut aivan omaan maailmaan, jopa meditatiiviseen tilaan, kuplaan, jossa ei ollut mitään tai ketään muuta... 

Vuonna 2017 alkoi viritä ajatus opettamisesta, mutta en tuntenut olevani siihen valmis....olin vielä keskeneräinen, mutta siemen oli kylvetty. Vuonna 2018 joogasta tuli entistä vahvemmin osa minua ja se antoi voimaa ja mielenrauhaa selviytyä elämän vastoinkäymisistä. Vuonna 2019 mieletön mahdollisuus avautui kuin vahingossa! Ajatuksen siemen oli versonut ja kun avautui mahdollisuus kouluttautua joogaohjaajaksi, tartuin tilaisuuteen ja niin valmistuin kesällä 2019 Leta LaVignen ohjaamasta 200h:n joogaohjaajakoulutuksesta joogaohjaajaksi. Olen luonteeltani rauhallinen, myös ohjaukseni on rauhallista, kiirettä ei ole. 

Jooga antaa minulle joka päivä iloa, mielenrauhaa, voimaa ja haluaisin antaa edes palan sitä tunnetta muillekin!
Tarja Räisänen
Tarja RäisänenRYT 200
Susanna Söderholm
Susanna SöderholmRYT 200

Susanna Söderholm

Astuin joogasaliin ensimmäisen kerran vuonna 2009, ja löysin harjoituksen jota olin kaivannut elämääni. Aluksi kaipasin erityisesti fyysistä haastetta, mutta nopeasti huomasin joogan tarjoavan minulle muitakin ulottuvuuksia. Kun keho vahvistuu, vahvistuu myös ihmisen mieli. Uteliaisuus ja kokeilunhalu veivät minut tutustumaan yogaROCKSiin. Sieltä löysin itselleni ihanan joogayhteisön ja inspiroivia joogatunteja, jotka ovat vieneet omaa harjoitustani eteenpäin. 

Vuoden 2018 alussa halusin syventää harjoitustani opiskelemalla yin joogaa Letan johdolla (50 h). Yin joogasta on tullut minulle tärkeä tapa hoitaa sekä huoltaa omaa kehoa ja mieltä, ja minusta tuntui hyvältä aloittaa joogaohjaajaksi kouluttautuminen lempeästä yinistä. Seuraavana vuonna jatkoin koulutusta ja kesäkuussa 2019 valmistuin Yin & Yang -opettajaksi (200 h). Toivon voivani jatkaa kouluttautumista edelleen, sillä jooga on elämänmittainen matka (ennen kaikkea omaan itseensä), elinikäistä oppimista, jossa ei voi koskaan tulla valmiiksi. Joogaopettajakoulutus täydentää sosiaalialan koulutustani (sosionomi yamk ja ratkaisukeskeinen valmentaja), ja joogan ohjaaminen yhdistyy luontevalla tavalla monipuoliseen työkokemukseeni eri-ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten parissa. 

Jooga on rikastuttanut elämääni monella tavalla. Se on rauhoittanut, lohduttanut, tuonut tasapainoa, iloa ja energiaa, sekä kuljettanut aina eteenpäin, unohtamatta sen lukuisia terveysvaikutuksia. Nyt toivon voivani työni kautta tuoda näitä hyviä vaikutuksia myös muiden elämään. Jooga tuo esiin ihmisen sisäisen hehkun, yhä uudelleen ja uudelleen.

Emilia Jiminez

Emilia Jimenez is a lifelong spiritual seeker influenced by teachings from both the East and West. Through life challenges, meditation and personal journeys in search of the "True Self", she has learned how energy moves through us physically, emotionally and mentally. 

During Emilia's sessions, a sacred space is held where sound and crystal grids are used to empower the individual's energetic field and open a pathway to self-discovery. Each session is a unique and complete experience of expansion. 

"Energy flows through us all day long. This energy moves us physically, emotionally, mentally and spiritually provoking learning, adjusting and evolving. We have something very precious within. When we actively connect with it and allow it to guide us to a greater understanding of who we are, this will support us to live more fully and with greater awareness."
Emilia Jiminez
Emilia Jiminez
Image